Informàtica integralServei tècnicCàmeres de videovigilanciaDominis i pàgines webSolucions TPVVirtualització d'infraestructuras

Informática integral

 • Rapidesa i eficàcia
 • Servei ràpid de reparació a domicili-insitu en taller
 • Manteniments d’empreses i particulars
 • Seguretat informàtica antipiratería i protecció de dades
 • Venda de tot tipus de material informàtic, ofertes constants
 • Muntatge de xarxes ethernet i giri’ls
 • Servidors de dades , aplicacions i correu electrònic
 • Filtres de correu electrònic, anti-spam i antivirus
 • Assessorament i consultoria
 • Manteniment adaptat a la necessitat de la seva empresa
 • Pressupost sense compromís

Servei tècnic

Taller Informàtic s’ha guanyat la confiança d’empreses i particulars gràcies a l’excel·lent servei de suport i manteniment donat en informàtica, xarxes i telecomunicacions.

A més, els nostres clients també han pogut comprovar que el servei de taller per a la reparació d’ordinadors, impressores i qualsevol component informàtic és d’alta qualitat.

Li oferim la possibilitat de disposar d’un servei tècnic integral i personalitzat per a la reparació d’avaries en equipament informàtic a domicili o en el nostre taller especialitzat

Càmeres de videovigilancia

Taller Informàtic li ofereix projectes i instal·lació de sistemes de videovigilancia per Internet a Girona i Barcelona. Instal·lació de tot tipus de Càmeres d’altes prestacions.

 • Li oferim tot tipus d’equips de Videovigilancia CCTV, com les càmeres domo, càmeres motoritzades, càmeres amb visió d’infrarojos (IR) o visió nocturna , videograbadores digitals o DVR

 • Els sistemes de videovigilancia CCTV, com les càmeres CCTV, poden ser adaptades durant la instal·lació per transmetre les imatges per internet, utilitzant les sortides de xarxa informàtica dels videograbadores (DVR). Convertint-se així en sistemes de videovigilancia IP (a través d’Internet). Li aclarirem qualsevol dubte que tingui sobre aquest tema.

 • La gravació es realitza mitjançant videograbadores digitals, amb el que la revisió de les imatges és ràpida i senzilla

 • Alguns àmbits d’ús d’aquest sistema

   Tot tipus de comerços (restaurants, tendes…)

   Garatges i párquings, públics i privats

   Promocionar el seu negoci, emetent les imatges del mateix a través d’internet

   Llar

   Etc.

 

 

Dominis i pàgines web

Registre de dominis

Disposar del seu domini li assegura que ningú pugui fer un ús il·legítim del mateix, alhora que li permet usar el nom de la seva empresa o marca comercial en Internet.

Web i Hosting

Disseny i progrmación de pàgines web, disseny i programació d’aplicacions i gestors de continguts a mesura (CMS), allotjament Web (hosting), correu professional, gestió de dominis i posicionament en cercadors.

Després de traçar el briefing del projecte amb la col·laboració del nostre client, els nostres departaments de disseny i programació Web inicien un procés en paral·lel que té com a objectiu la creació d’un producte on-line que compleixi tots els estàndards d’accessibilitat i estigui optimitzat per ser posicionat en cercadors amb els millors resultats.

Oferim també un servei de Hosting Professional, amb l’objectiu que les webs i aplicacions allotjades en els nostres servidors treballin amb el major índex de rendiment possible.

Solucions TPV

Instal·lem tot tipus de TPV, tàctils, programari per a restaurants, hotels, tendes, perruqueries..

Monitors tàctils, lectors de codi de barres, impressores de tiquets, calaixos portamonedes, telecomandas i perifèrics.

Consumibles, paper tèrmic o normal, cintes.

Solucions integrals per al seu negoci, treballem amb les millors marques del mercat per oferir el millor als nostres clients.

Gran part dels nostres productes es poden adquirir amb fins a 4 anys de garantia in-situ

Virtualització d’infraestructuras