Qui somEls Nostres Clients

Qui som

En taller informático el nostre major objectiu és oferir als nostres clients les millors solucions en reparació i manteniment dels seus equips informàtics des de particulars fins a empreses. Per a això contem amb un capital humà expert en tots els processos més avançats de la informàtica.

Des de la nostra ubicació central a Lloret de Mar – Girona , oferint servei a empreses en tot el Maresme fins a Barcelona i Girona, oferim als nostres clients un servei global amb una garantia insuperable: experiència, compromís, servei, innovació i qualitat.

Li convidem a conèixer els nostres serveis perquè comprovi el servei tècnic i professional que garanteix el nostre treball, al costat d’un tracte preferent i impecable que rebrà de tot el nostre equip.

Com ho fem

Amb la màxima empatia, predisposició, planificació, serietat i experiència. No hem oblidat mai la importància que té qualsevol projecte de comunicació i per això li dediquem tot el nostre esforç.

El nostre servei es basa a entendre allò que el client i la seva empresa precisen i trobar la solució més adequada, tot això en un entorn d’empatia i màxima col•laboració.

 

Els Nostres Clients